Descarregar Declaració de privadesa

Aquesta declaració de privacitat fa al·lusió al processament de dades de o en nom de TSH Management B.V. (O les seves empreses afiliades), una empresa de responsabilitat limitada registrada sota la legislació dels Països Baixos, amb domicili legal a Amsterdam (Països Baixos) i oficina a Wibautstraat, 129 (1091 GL), registrada a la Cambra de Comerç Neerlandesa amb el núm 55241247. TSH Management BV és l'entitat legal que opera els llocs web i s'encarrega del control de les dades de totes les seves activitats. Per tant, aquesta política de privacitat també al·ludeix a cada un dels allotjaments de The Student Hotel i a totes les empreses afiliades a TSH Management B.V.

Hem notificat les mesures que prenem per protegir les teves dades personals a l'Autoritat de Protecció de Dades dels Països Baixos.

Si tens alguna pregunta relacionada amb aquesta Declaració de privadesa, envia'ns un correu electrònic a info@thestudenthotel.com.

LA VERSIÓ EN ANGLÈS D'AQUESTA POLÍTICA DE PRIVACITAT prevaldrà SEMPRE QUE EXISTEIXI UNA DISCREPÀNCIA ENTRE LA VERSIÓ EN ANGLÈS I LA VERSIÓ EN UN ALTRE IDIOMA